Η Ύψωση του Τιμίου Σταυρού στον Προφήτη Ηλία Norwood (ΦΩΤΟ)

norwood-1

Με ιδιαιτέρα τιμή γιορτάσαμε κι' φέτος την Ύψωση του Τιμίου Σταυρού στόν Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία στο Νόργουντ της Αδελαίδος.  

Την παραμονή ετελέσαμε τον  μέγα Εσπερινό και τον κανόνα του Τιμίου Σταυρού.

Ανήμερα της Υψώσεως, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου κ. Νίκανδρος περιστοιχούμενος υπο ιερέων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, ιερούργησε εις τον Ιερό Ναό μας, ευλόγησε τους άρτους και ετέλεσε την Ύψωση του Τιμίου Σταυρού.  

Ο Θεοφιλέστατος ωμίλησε επικαίρως και κάλεσε τους πιστούς να βοηθήσουν ώστε όλοι μαζί  να σηκώσουμε τον ασήκωτο σταυρό των σταυρωμένων και πονεμένων αδελφών μας.

Στο πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Θεοφιλέστατος ευλόγησε την τράπεζα στην αίθουσα του Κέντρου της Ἐνορίας, ευλογία της οικογενείας του εορτάζοντα ιερατικώς Προϊσταμένου της Ενορίας Προφήτη Ηλία στο Νόργουντ, π. Σταύρου Ψαρομμάτη, όπου περίπου 200 πιστοί παρακάθησαν στην νηστίσιμη αλλά πλούσια τράπεζα.

Παράλληλα με τις ευχές του, ο Θεοφιλάστατος μεταβίβασε στον π. Σταύρο τις πατρικές ευχές του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλιας κ.κ. Στυλιανού.

norwood-2

norwood-3

norwood-4

norwood-5

Εμφανίσεις: 66425
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!