Εκδήλωση υπέρ της Ι.Μ. Παντανάσσης Mangrove Creek NSW

3pant

Παρουσία πεντακοσίων και πλέον προσκυνητών εορτάστηκε η Κυριακή των Αγίων Πατέρων της Α' Οικουμενικής Συνόδου στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Norwood Νοτίου Αυστραλίας.

Με μεγαλοπρέπεια ετελέσθη η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, Ιερουργούντος του Θεοφ. Επισκόπου Δορυλαίου κ. Νικάνδρου.

Δέος και κατάνυξη για τις εκατοντάδες προσκυνητών που ήλθαν από κάθε άκρη της Αδελαῒδος να προσκυνήσουν τα Ιερά λείψανα, τα οποία έφεραν από την Ιεράν Μονήν Παντανάσσης ο Ηγούμενος Αρχιμ. π. Ευσέβιος Παντανασσιώτης συνοδευόμενος υπό του ιεροδιακόνου π.
Νεκταρίου παράλληλα δε να συνδράμουν την προσπάθεια σύναξης πόρων προς την αποπεράτωση της Ιεράς Μονής.

Ο Θεοφιλέστατος παρουσίασε τον π. Ευσέβιο, ο οποίος ομίλησε στο πλήθος στην ελληνική και αγγλική, για το έργο των Πατέρων και την δική μας
ευθύνη. 

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο π. Ευσέβιος ευλόγησε την πλούσια τράπεζα στην αίθουσα της Ενορίας, όπου τα πλήθη παρακάθισαν και απόλαυσαν το μεσημεριανό τους.

Περίπου πενήντα κυρίες και δεσποινίδες διοργάνωσαν την κατά πάντα άρτια εκδήλωση, με σκοπό να βοηθήσουν με τον δικό τους τρόπο στην αποπεράτωση της Ιεράς Μονής Παντανάσσης.

Η συγκίνηση ήταν διάχυτη στα πρόσωπα όλων που συμμετείχαν στην πνευματική αυτή πανδαισία.

Η αγάπη των συνδαιτυμόνων συγκέντρωσε το ποσόν των $35.000 δολλαρίων όπου επρόσφεραν στον π. Εὐσέβιο για την Ιεράν Μονήν.

Τέλος ο Πανοσιολογιώτατος Ηγούμενος π. Ευσέβιος, συγκινημένος ευχαρίστησε τον Ιερατικό Προϊστάμενο π. Σταύρο Ψαρομμάτη και τις
διοργανώτριες και τους πρόσφερε δώρα «ευλογίες» που έφερε μαζί του από την Ιερά Μονή.

Παράλληλα ευχαρίστησε τους πάντες για το ζωντανό ενδιαφέρον τους προς την Ιεράν Μονήν.

2pant

Εμφανίσεις: 77438
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!