Εγκαινιάστηκε η νέα πτέρυγα στο Γηροκομείο της ''Βασιλειάδας'' στην Αδελαΐδα

SB-7817

Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Στυλιανού τελέσθηκε την Τρίτη 29η Απριλίου 2014 η Ακολουθία του Αγιασμού και τα Εγκαίνια της νέας πτέρυγας του Γηροκομείου «Βασιλειάς» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας εις το Croydon Park Νοτίου Αυστραλίας υπό του Θεοφιλεστάτου Επίσκοπου Δορυλαίου κ. Νικάνδρου.

Παρόντες στα Εγκαίνια ήταν ο Κλήρος και ο Λαός της Νοτίου Αυστραλίας, οι τοπικοί άρχοντες, καθώς και άρχοντες του πολιτειακού και πολιτικού χώρου, παρουσία του εκπροσώπου του Πρωθυπουργού κ. Jay Weatherill και Υπουργού Οικονομικών, Οικονομίας, Ανάπτυξης, Φυσικών Πόρων και Ενέργειας, Μικρών Επιχειρήσεων και Αυτοκινητοβιομηχανίας κ. Αναστασίου Κουτσαντώνη ο οποίος ετέλεσε μαζί με τον Θεοφιλέστατο τα Εγκαίνια.

Στα Εγκαίνια αναγνώσθηκε και το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Στυλιανού ο οποίος συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο της Βασιλειάδος, τον πρόεδρο αυτής κ. Χάρη Πατσούρη, το προσωπικό και τους εθελοντές για την θεάρεστη διακονία τους.

SB-7902

SB-7926

SB-7944

SB-7969

Εμφανίσεις: 93051
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!