Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Προφήτη Ηλία Norwood

aystr1

Επιτυχία εσημείωσε την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου  η 30η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Κοινότητος-Ενορίας του Προφήτη Ηλία Norwood, Νοτίου Αυστραλίας. 

Τα ποιήματα, τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, τα διδακτικά σκέτς, οι βυζαντινοί ύμνοι της Εκκλησίας μας υπό της βυζαντινής χορωδίας του Ναού, τα κάλαντα, οι ύμνοι και τα παραδοσιακά τραγούδια της γυναικείας χορωδίας, οι Χριστουγεννιάτικοι λόγοι, η επίκαιρη ομιλία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ.κ. Νικάνδρου, τα Χριστουγεννιάτικα μηνύματα του Εντιμοτάτου Γενικού Προξένου κ. Χρήστου Μανιάκη Γρίβα, της Υπουργού κ. Grace Porteleisi, του Δημάρχου Norwood, Mr Robert Bria και του Προέδρου της Έδρας των Σχολείων Εθνικοτήτων της Νοτίου Αὐστραλίας κ. Ιωάννη Κιοσόγλου, χάρισαν μια υπέροχη βραδυά πνευματικού ανεφοδιασμού.

Στο τέλος ο Θεοφιλέστατος επρόσφερε δώρα στίς Κατηχήτριες και τα ενθύμια του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ Στυλιανού, στά κατηχητόπουλα της  Κοινότητος-Ενορίας. Την εκδήλωση έκλεισε ο Θεοφιλέστατος με προσευχή παράλληλα μετέφερε τις πατρικές ευχές του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Στυλιανού  για τις επερχόμενες γιορτές.     

aystr2

ayst3

carols

Εμφανίσεις: 49250
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!