Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας «Είμαι βελτιόδοξος, ελπίζω στο καλύτερο»

Image«Είμαι βελτιόδοξος, ελπίζω στο καλύτερο και το βλέπω το καλύτερο καθημερινά...»

Με αυτά τα λόγια ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας Στυλιανός περιγράφει, από τη δική του πλευρά, τη θετική πορεία των εξελίξεων αναφορικά με τις σχέσεις της Αρχιεπισκοπής και της οργανωμένης Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας της Νέας Νότιας Ουαλίας.

«...Είμαι στην ευχάριστη θέση να πώ ότι έχουμε φτάσει σχεδόν στην πλήρη συνεννόηση για να μην υπάρχει αυτή η παραφωνία», τονίζει ο αρχιεπίσκοπος, ενώ είναι ορατή η διαφαινόμενη σύμπλευση και υπέρβαση διαφορών που κράτησαν φορείς της ομογένειας και του Ελληνισμού σε αντιπαλότητα δεκαετιών.

O επικεφαλής της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, μίλησε αποκλειστικά στους ανταποκριτές της ΕΡΤ Αυστραλίας Αλέκο Μάρκελλο και Έμμα Παπαεμμανουήλ, για όλους και για όλα. 

Αναφέρθηκε στην κρίση που πλήττει την Ελλάδα, τον ιδιαίτερο ρόλο που αναγνωρίζουν οι αρχές της Αυστραλίας στους φορείς και τα μέλη της ελληνικής παροικίας, αλλά και το έργο πού έχει συντελεστεί όλα αυτά τα χρόνια από την Εκκλησία και τους ομογενείς.

Η συνέντευξη του αρχιεπισκόπου θα μεταδοθεί αρχικά από την εκπομπή «ΟΔΥΣΣΕΙΑ» και την ERT WORLD την Παρασκευή 17 Ιουνίου στις 10:00 το βράδυ, ώρα Ελλάδας.

Εμφανίσεις: 156959
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!