Παναυστραλιανό Συνέδριο Ορθόδοξης Νεολαίας

PAPA0904

Με συμμετοχή 300 ατόμων επί το πλείστον Ελλήνων νέων από όλη την Αυστραλία, πραγματοποιήθηκε το 10ο παναυστραλιανό συνέδριο της Ορθόδοξης Νεολαίας, που οργανώνει η Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας.

Ένα συνέδριο όπου ακούγεται η φωνή των νέων και εκφράζονται απόψεις για το μέλλον της εκκλησίας.

Την ευθύνη της οργάνωσης είχε φέτος η Ενορία Κοινότητα Κοίμησης της Θεοτόκου στο Mount Gravatt.

Τον Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Στυλιανό αντιπροσώπευσαν οι επίσκοποι Δέρβης κ. Ιεζεκιήλ, Απολλωνιάδος κ. Σεραφείμ και Δορυλαίου κ. Νίκανδρος, οι οποίοι τέλεσαν την Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία και ευλόγησαν τους συνέδρους.

Οι σύνεδροι επισκέφτηκαν και το νησί Bribie. Εκεί βρίσκεται ο ναός της Παναγίας Θεοτόκου, ανάμεσα στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Ψυχαγωγίας Νέων της Θεολογικής Σχολής Αγίου Ανδρέα Σίδνεϊ.

Πρόκειται για ένα καταπράσινο τόπο και σε απόσταση αναπνοής από την παραλία.

Τα εγκαίνια της νέας πτέρυγας που αποτελείται από αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, κουζίνα και 7 δωμάτια, τέλεσε ο πολιτειακός υπουργός Ian Walker.

Στο τριήμερο, οι ομογενείς νέοι εκτός από το συνέδριο, γευμάτισαν στο χωλ της Κοινότητας Αγίου Γεωργίου και ξεναγήθηκαν σε αξιοθέατα της περιοχής.

0-papa

Εμφανίσεις: 70734
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!