Πανηγυρικός Εσπερινός Στον Προφήτη Ηλία Norwood Νοτίου Αυστραλιάς

pr.ilias

Ανταπόκριση για την Romfea.gr

Με την δέουσα λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη άρχησαν απόψε Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012 οι εορτασμοί επί τη ιερά μνήμη του Αγίου ενδόξου Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Norwood της Νότιας Αυστραλίας.

Το βράδυ εψάλη  Μέγας πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός  μετ΄ αρτοκλασίας χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Νικάνδρου, πλαισιωμένος από τον Ιερό Κλήρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.

Να αναφερθεί ότι πλήθος κόσμου κατέκλυσε τον μοναδικό Ι.Ναό που σε ολόκληρη την αυστραλιανή ήπειρο έχει θεμελιώσει η Ιερα Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας στην μνήμη του Αγίου Προφήτου Ηλιού.

Στο πέρας του Εσπερινού η Ενορία-Κοινότητα επρόσφερε κέρασμα στο κοινοτικό κέντρο στους παρευρισκομένους πιστούς οι οποίοι συρρέουν πάντα με ευλάβεια στον Προφήτη Ηλία. Ακολούθησε το Ιερό μυστήριο του Ευχελαίου.

Αύριο ανήμερα 20 Ιουλίου, θα τελεσθεί Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Νικάνδρου.

Στο πέρας της Θείας Λειτουργίας θα γίνει η περιφορά της Αγίας εικόνος του Προφήτου Ηλίου στο προαύλιο και θα ακολουθήσει η καθιερωμένη εόρτια τράπεζα και εκδήλωση στο κοινοτηκό κέντρο της Ενορίας-Κοινότητος του Προφήτου Ηλιού Norwood.

pr.ilias1

dorilaioy

Εμφανίσεις: 84309
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!