Αμερικής Δημήτριος: «Ο Αρχιεπίσκοπος είναι άνθρωπος της αγάπης» - (Vid)

0-amerikis-ieronimosΤον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2011 ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο και αδελφικό κλίμα, ενώ διήρκησε περίπου 40 λεπτά.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος σε δηλώσεις του, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ο Μακαριώτατος, είναι ο άνθρωπος της αγάπης και της στοργής.»

«Είναι ο άνθρωπος που με ήσυχο και ειρηνικό τρόπο που ταιριάζει στο Ευαγγέλιο, πραγματοποιεί πάρα πολύ μεγάλα πράγματα τα οποία εν πολλοίς δεν είναι γνωστά», πρόσθεσε ο κ. Δημήτριος.

Επίσης τόνισε: «Είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε ορισμένες σκέψεις και για την Ελλάδα αλλά και την ομογένεια».

Από την πλευρά του ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας, τόνισε ότι «με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής γνωριζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια, ο οποίος υπήρξε δάσκαλος και καθοδηγητής μου στα φοιτητικά χρόνια».

Επίσης πρόσθεσε: «Δόθηκαν πολλές ευκαιρίες να παρακολουθήσουμε τότε τον Αρχιεπίσκοπο σε διάφορες εκδηλώσεις, οι οποίες είναι χαραγμένες στην ζωή μας».

«Είναι ωφελημένος όποιος έχει την ευκαιρία να βρεθεί μαζί του, γι’ αυτό και σήμερα είναι μεγάλη χαρά για μας που μας επισκέφθηκε», υπογράμμισε κλείνοντας ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

0-amerikis-ieronimos1

Δείτε το σχετικό βίντεο:

{youtube width="600" height="400"}BUIEN2tBzv0{/youtube}

Εμφανίσεις: 112531
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!