Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής επισκέφθηκε τον πρόεδρο της Κύπρου

amerΤις ευχαριστίες του προς τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο για τις «προσευχές και τη συμπαράστασή του στις δύσκολες ώρες» της χειρουργικής επέμβασης και της μετεγχειρητικής θεραπείας, εξέφρασε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, μετά τη χθεσινή τους συνάντηση σε ξενοδοχείο του Μανχάταν, όπου διαμένει ο Πρόεδρος.

«Θα ενθυμείσθε ότι δύο φορές που είχα κάνει δηλώσεις, τον πρώτο που μνημόνευσα για τις ευχαριστίες, για τις ευχές και για τις προσευχές του αλλά και για τη συμπαράσταση ήταν τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο» δήλωσε ο πρόεδρος Αναστασιάδης μετά τη συνάντηση.

«Δράττομαι της ευκαιρίας και ενώπιο του να εκφράσω τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου για τη πραγματικά ολόψυχο συμπαράσταση, τη ψυχική στάση αλλά και ενίσχυση τις ώρες τις δύσκολες σε ανάλογες περιπτώσεις. Επομένως αυτό που θα ήθελα να σας πω είναι να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για το δικό σας δώρο, τις ευχές και τις προσευχές σας, τόσο τις δικές σας όσο και του κλήρου αλλά και του πληρώματος . Γνωρίζω ότι όχι εις μία αλλά εις δύο των περιπτώσεων αναπέμψατε και δοξολογία και προσευχές προς τον ύψιστο. Σας ευχαριστώ Σεβασμιότατε και αυτή η στενή φιλία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ μας να είστε βέβαιος ότι θα αποδώσει και αυτά που οφείλουμε προς το έθνος μας, προς τη πατρίδα μας ειδικότερα και γενικότερα προς τον Ελληνισμό και όχι μόνο» πρόσθεσε ο κ. Αναστασιάδης.

Από την πλευρά του, ο αρχιεπίσκοπος Δημήτριος ανέφερε ότι «είναι για μας όντως ένα δώρο χριστουγεννιάτικο ότι έχουμε το Πρόεδρο μας μετά από μια σοβαρή επέμβαση να είναι σε μια φάση αναρρώσεως γεμάτος ζωντάνια και έτοιμος να συνεχίσει το πολύ μεγάλο και δύσκολο έργο που έχει στη Κύπρο. Αυτό είναι ένα από τα ωραιότερα δώρα που μας έδωσε ο θεός στα Χριστούγεννα κα ειδικά στα φετινά Χριστούγεννα το μεγαλύτερο δώρο».

Εμφανίσεις: 28034
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!