Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής στο πλευρό των σεισμοπλήκτων

amerkis

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος απέστειλε στην Ιερά Μητρόπολη Κεφαλληνίας οικονομική βοήθεια της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής, ύψους 25 χιλιάδων δολαρίων για την ενίσχυση των αναγκών των σεισμοπλήκτων της Κεφαλλονιάς που δοκιμάζονται μετά τους καταστροφικούς σεισμούς της 26ης Ιανουαρίου και της 3ης Φεβρουαρίου 2014 και των πολλών συνεχών μετασεισμικών δονήσεων.

Στην επιστολή του προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ. Σπυρίδωνα, ο Αρχιεπίσκοπος μεταξύ άλλων αναφέρει ότι το ποσόν αποτελεί προϊόν αγάπης των κοινοτήτων και ιδιωτών της Ι. Αρχιεπισκοπής Αμερικής.

Εξ’ άλλου, ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος απέστειλε σήμερα επιταγή 25 χιλιάδων δολαρίων, από το Ταμείο Ανακουφίσεως για τους Κυπρίους (Relief Fund for the People of Cyprus) προς το Συμβούλιο Κοινοτικού Εθελοντισμού του ημικατεχόμενου Δήμου του Αγίου Δομετίου στην Κύπρο με σκοπό την ενίσχυση του εκεί Παιδοκομικού και Βρεφοκομικού Σταθμού στον οποίο φοιτούν 80 παιδιά.

Εμφανίσεις: 43080
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!