Στην Ηλεία την Τρίτη ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής

amerikis_dimitriosΗ Χορωδία Νέων της Αρχιεπισκοπής Αμερικής θα δώσει συναυλία στο "Ιονικό Χωριό" στην Ηλεία, την ερχόμενη Τρίτη 12 Ιουλίου στις 8 μ.μ., στο πλαίσιο περιοδείας της σε Τουρκία, Κύπρο και Ελλάδα.

Τη χορωδία συνοδεύει ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος και στελέχη της ελληνοαμερικανικής κοινότητας.

Το "Ιονικό Χωριό" βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Κατασκηνωτικού Προγράμματος της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, στην περιοχή Βαρθολομιό της Ηλείας και η συναυλία θα δοθεί με την ευκαιρία συμπλήρωσης 40 χρόνων λειτουργίας του "Ιονικού Χωριού" ως "Χρυσής Γέφυρας" μεταξύ Ομογένειας Αμερικής και Ελλάδας.

Η Χορωδία Νέων της Αρχιεπισκοπής Αμερικής εμφανίστηκε στις 2 Ιουλίου στον ιστορικό ναό της Αγίας Ειρήνης στην Κωνσταντινούπολη, όπου το 381 μ.Χ. συγκροτήθηκε επί Θεοδοσίου του Μεγάλου η Β΄ Οικουμενική Σύνοδος. Ήταν η πρώτη συναυλία της χορωδίας προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, ο οποίος συμπλήρωσε 20 χρόνια στον πατριαρχικό θρόνο.

Η δεύτερη συναυλία είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Προεδρικό Μέγαρο της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Λευκωσία, υπό την αιγίδα του προέδρου Δημήτρη Χριστόφια και της Πρώτης Κυρίας της Κύπρου Έλσης Χριστόφια.

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για υποτροφίες της Επιτροπής Βοηθείας Παιδιών της Κύπρου.

Εμφανίσεις: 56367
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!