Έκκληση Αρχιεπισκόπου Αμερικής στον Μπ. Ομπάμα για την προστασία του Οικ. Πατριάρχη

OBAMA-DEMETRIOS1-S

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – Μόλις έγιναν γνωστά δημοσιεύματα στο Τουρκικό Τύπο και σε άλλα μέσα ενημέρωσης που αφορούν σχέδιο δολοφονίας του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος απηύθυνε επιστολή στον Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, προτρέποντας τον να ασκήσει τις καλές υπηρεσίες της θέσεώς του για να εξασφαλίσει την ασφάλεια του Παναγιωτάτου.
 
Επιπλέον, στην επιστολή του ο Αρχιεπίσκοπος σημειώνοντας την συνεχιζόμενη κρίση στο Χαλέπι της Συρίας, καθώς αγνοούνται ακόμη ο Ελληνορθόδοξος Μητροπολίτης Χαλεπίου κ. Παύλος και ο Συροϊακωβίτης Επίσκοπος κ. Yohanna, οι οποίοι απήχθησαν από τρομοκράτες, ζητά από τον Πρόεδρο να προστατευθεί ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, τονίζοντας ότι η επί 17 αιώνες παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχου στην Κωνσταντινούπολη αποτελεί την ανώτατη χριστιανική παρουσία χριστιανού θρησκευτικού ηγέτου σε μουσουλμανική χώρα.

Εμφανίσεις: 91176
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!