SMS Νεωκόρου*

enol1Έναν έναν μαζεύω τους κόκκους από την αμμουδιά.

Αγναντεύω τη θάλασσα και τους μετράω μαζί με τις ώρες μέχρι να επιστρέψω στο νεωκορικό μου μετερίζι για να σας γράψω ό,τι καλό μαθαίνω αυτό το θέρος.

Για να μην με ξεχνάτε τούτο το καλοκαίρι σκέφτηκα να σας στέλνω μερικά κουίζ με SMS.

Αναμένω τις απαντήσεις ή τις εκτιμήσεις σας στα σχόλια ή στο email μου (προς Νεωκόρο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

" Όπως τρίβονται οι κόκκοι της άμμου στην παλάμη μου, έτσι τρίβεται πολλούς πολλούς μήνες τώρα στην πόρτα δεσπότη νησιωτικής επαρχίας ο φιλόδοξος λαϊκός για να μεσολαβήσει ώστε να συναντήσει αυστηρό και "διαβασμένο"  δεσπότη αστικής μητρόπολης. Πόσο καιρό θα περιμένει ακόμη; Γιατί ο δεύτερος δεν τον δέχεται;".

Βοήθεια του κοινού: τον λαϊκό αυτόν συνάντησε κάποτε σε χώρο της Ιεράς Συνόδου παντελονάτος, κυριολεκτικά και μεταφορικά, μητροπολίτης.

Γιατί του είπε: "Και εγώ αν έπαιρνα τόσες χιλιάδες ευρώ μισθό σιγά μην συμμετείχα στην απεργία σας";

Ο Νεωκόρος

* (όπερ εστί μεθερμηνευόμενον: sou στειλά- mou στειλές- sou στειλά)

Εμφανίσεις: 154364
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!