Άλλα στα έδρανα, άλλα στο διάλειμμα

Image

Κρίση, εκκλησιαστική εκπαίδευση, οικονομικά Ιεράς Συνόδου, πολιτικές εξελίξεις. Όλα έπεσαν στο τραπέζι της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας. Αυτά επισήμως λέγονταν και προβλημάτιζαν τους καθήμενους στα αρχιερατικά έδρανα.

Γιατί στο διάλειμμα, μαθαίνω, (εγώ ο ταπεινός νεωκόρος που ιστολόγια θέλουν να με αναβαθμίσουν και σε Επίσκοπο και τους ευχαριστώ) τα θέματα που συζητούσαν μεταξύ τύρου και... σουσαμένιων κουλουριών ήταν εντελώς διαφορετικά.

Οι περισσότεροι μοίραζαν συγχαρίκια όχι στους υποψήφιους μητροπολίτες αλλά στον... Μητροπολίτη Ναυπάκτου για τις πρόσφατες θέσεις του απέναντι στον, αναμφισβήτητα ογκόλιθο της θεολογίας, μητροπολίτη Περγάμου Ιωάννη!

Οι σελίδες που θα πάνε και θα έρθουν δεν θα σταματήσουν σύντομα, πληροφορούμαι. Ο Σεβασμιώτατος Περγάμου πρόκειται να απαντήσει σύντομα όμως ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου έχει ήδη το επόμενο όπλο στην θεολογική του φαρέτρα.

Ο Νεωκόρος

 

Εμφανίσεις: 50465
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!