Υπάρχουν και όρια!

germanias

Σάλος έχει προκληθεί στο διαδίκτυο και αναστάτωση σε κύκλους του Οικουμενικού Πατριαρχείου από την φωτογραφία που κυκλοφορεί ευρύτατα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δείχνει πως κάποιοι αρχιερείς, στο όνομα των... καλών σχέσεων με άλλες Εκκλησίες, δεν διστάζουν να καταπατήσουν κάθε έννοια της Ορθόδοξης πίστης.

Στη φωτογραφία ο Σεβ. Μητροπολίτης Γερμανίας κ. Αυγουστίνος δέχεται την "ευλογία - αγιασμό" από Καρδινάλιο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας!

"Είπαμε να τα έχουμε καλά αλλά κάποιοι έχουν ξεπεράσει κάθε όριο! Κάποιος από το Οικουμενικό Πατριαρχείο να τους μαζέψει άμεσα" μου έλεγε Μητροπολίτης της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο οποίος είχε μείνει ενεός αντικρίζοντας το θέαμα...

Ο Νεωκόρος

*Σημείωση:  Στις 5 Μαΐου 2012 πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για την ημέρα του Οικουμενισμού, όπου έλαβαν μέρος όλα τα χριστιανικά δόγματα της Γερμανίας ενώ την Ορθόδοξη Εκκλησία εκπροσώπησε ο Μητροπολίτης Γερμανίας κ. Αυγουστίνος.

Εμφανίσεις: 102752
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!