Και η... τρόικα έχει τον δεσπότη της!

mitraΆφωνοι έμειναν οι παρευρισκόμενοι σε εκδήλωση που έγινε στην Πελοπόννησο ακούγοντας τον Μητροπολίτη τους να είναι βασιλικότερος του βασιλέως για την ακρίβεια να υπερασπίζεται φανατικά τα μέτρα της τρόικας!

Σε διάλογο που είχε ο τοπικός (και ηλικιωμένος) ιεράρχης με τον δήμαρχο της περιοχής ο μητροπολίτης χαρακτήρισε τα σκληρά μέτρα που επιβάλλονται στον κόσμο όχι μόνο... απαραίτητα, αλλά και μη επαρκή!

"Χρειάζονται και άλλα μέτρα" έλεγε ο Μητροπολίτης, κάνοντας όσους ήταν παρόντες στην εκδήλωση να μην πιστεύουν στ' αυτιά τους.

Ο μητροπολίτης πιο ανάλγητος ακόμη και από τους ευρωπαίους τεχνοκράτες!

Ο λαός της περιοχής είναι εξαντλημένος και ο Μητροπολίτης, έλεγαν, δεν έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει γύρω του ζητώντας περισσότερα και σκληρότερα μέτρα για το καλό του τόπου...

Ο τόπος μπορεί να σωθεί, ο λαός του όμως σίγουρα όχι, αν συνεχίσουμε έτσι, έλεγε αυτόπτης μάρτυρας των όσων ανερυθρίαστα υπερασπιζόταν ο "τροϊκανός" μητροπολίτης.

Ο Νεωκόρος

Εμφανίσεις: 50312
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!