Η καθαίρεση του Αγιορείτη από το Φανάρι και η "vendetta"

fanari-sinodosΕκρηκτική εμφανίζεται να είναι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η κατάσταση στις σχέσεις μεταξύ του Οικουμενικού Πατριαρχείου και άλλης Αυτοκέφαλης Εκκλησίας μετά την αντικανονική, (κατά την γνώμη εγκρίτων νομικών κύκλων), καθαίρεση Κληρικού και οφείλεται, στην «vendetta» που ο Μητροπολίτης χώρας της Ε.Ε. είχε ανοίξει από χρόνια.

Στο συρτάρι του «Νεωκόρου» βρίσκεται η επιστολή του Μητροπολίτη, στην οποία χρησιμοποιεί ούτε λίγο ούτε πολύ 31 βαρύτατους χαρακτηρισμούς εναντίον του Αγιορείτου Κληρικού αλλά και κατά των αδελφών Ορθοδόξων που τους αποκαλεί, «ιμπεριαλιστές και ρατσιστές..!»

Η βέβαιη προσφυγή στη Δικαιοσύνη του καθαιρεθέντος Αγιορείτου Κληρικού που αξίζει να σημειωθεί ότι είναι εξαιρετικά αγαπητός αλλά και με ισχυρές διασυνδέσεις και γνωριμίες λόγω της επιστημονικής του ιδιότητας με νομικούς και κυβερνητικούς κύκλους, θα έχει μοιραίες συνέπειες για τον Μητροπολίτη που ευθύνεται για την δημιουργηθείσα κατάσταση.

Μητροπολίτες του Οικουμενικού Πατριαρχείου έλεγαν αγανακτισμένοι στον Νεωκόρο: «Αρκετά πια τον ανεχτήκαμε..!»

Πάντως αναμένονται εξελίξεις φωτιά στη υπόθεση, οι οποίες θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο για το Οικουμενικό Πατριαρχείο..

Ο Νεωκόρος

Εμφανίσεις: 63026
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!