Στο Φανάρι για να δηλώσει "υπακοή";

barth-ieroΤαξίδι αστραπή στην Κωνσταντινούπολη θα κάνει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στα μέσα της εβδομάδας. Το ταξίδι είναι γνωστό εδώ και πολλές ημέρες….

Τον πραγματικό λόγο του ταξιδιού δεν τον έχουν βεβαιώσει εκείνοι που αναζητούν μανιωδώς τον λόγο που κρατούν τέτοια μυστικοπάθεια στην Αρχιεπισκοπή για το ταξίδι.

Αρχιερείς λένε πως η συνάντηση γίνεται μετά από πίεση των συνεργατών και των δύο Προκαθημένων για "να τα βρουν" μετά την ψύχρα που έφερε στις σχέσεις τους η πρόσφατη παρέμβαση της Εκκλησίας της Ελλάδος στην υπόθεση του Ηγουμένου Εφραίμ.

Μπορεί να συνοδεύεται από "θεσμικά" πρόσωπα (Μητροπολίτης Ελασσώνος, Αρχιγραμματέας Ι. Συνόδου κ.ά.) όμως το ταξίδι έχει προσωπικό χαρακτήρα.

Κυρίως θα δοθεί η ευκαιρία να σπάσει ο πάγος μεταξύ των δύο ανδρών, αλλά και να δείξει έμπρακτα τον σεβασμό και την έμμεση συγγνώμη του (μέρες Σαρακοστής) ο Αρχιεπίσκοπος προς τον κ. Βαρθολομαίο για την... αναστάτωση.

Ήξεις αφήξεις με λίγα λόγια...

Ο Νεωκόρος

Εμφανίσεις: 41921
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!