Επίσκεψη Τσεχίας Χριστόφορου στην Εκκλησία της Ρωσίας

ImageΠροσκυνηματική επίσκεψη στην Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία πραγματοποιεί από την Δευτέρα 11 Αυγούστου μέχρι και το Σάββατο 16 Αυγούστου,

ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τσεχίας και Σλοβακίας κ. Χριστόφορος.

 

Τις δύο πρώτες ημέρες στην Ρωσική γη, ο Προκαθήμενος της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Τσεχίας και Σλοβακίας κ. Χριστόφορος, επισκέφθηκε μαζί με την συνοδεία του, την Ιερά Μονή Serafimo-Diveevskom (Γυναικεία).

 

Εκεί μέσα στο Καθολικό της Ιεράς Μονής συναντήθηκε με τον Επίσκοπο της Αρχιεπισκοπής Νίζνι, Νόβγκορντ και Αρζαμάς κ. Γεώργιο.

 

Σήμερα ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Χριστόφορος, θα επισκεφθεί την Σταυροπηγιακή Λαύρα της Αγίας Τριάδος, την Λαύρα του Αγίου Σεργίου Ραντονέζ, αλλά και την Θεολογική Ακαδημία της Μόσχας.

 

Ακόμη στις 14 και 15 Αυγούστου ο κ. Χριστόφορος θα βρεθεί στο Μοναστήρι Novo – Golutvin στην Κολόμνα, η οποία είναι περιφέρεια της Μόσχας.

 

Τέλος ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τσεχίας και Σλοβακίας κ. Χριστόφορος, το Σάββατο 16 Αυγούστου θα τελέσει Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στη πόλη Κοτελνίκι η οποία βρίσκεται 22χλμ νότιο – ανατολικά της Μόσχας, και έπειτα θα αναχωρήσει.
Εμφανίσεις: 47922
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!