Την Κυπριακή Εκκλησία επισκέπτεται ο Πολωνίας Σάββας

ImageΚΥΠΡΟΣ - Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει ο Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ. Σάββας, από 15 μέχρι 20 Μαΐου 2009,

κατόπιν πρόσκλησης του Αρχιεπισκόπου Κύπρου και Νέας Ιουστινιανής κ. Χρυσοστόμου, και θα συνοδεύεται από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Σιεμιατίτσε κ. Γεώργιο και άλλους υπηρεσιακούς της Εκκλησίας της Πολωνίας.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου, τον Μακαριώτατο Μητροπολίτη Βαρσοβίας και Πάσης Πολωνίας και την συνοδεία του θα υποδεχθούν στο Αεροδρόμιο Λάρνακας στις 02.50πμ της Παρασκευής 15 του Μάη, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου και μέλη της Ιεράς Συνόδου.

 

Η επίσημη υποδοχή των υψηλών επισκεπτών από την Εκκλησία της Πολωνίας θα γίνει στις 10.30 της Παρασκευής, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, υπό τον προκαθήμενο της Εκκλησίας της Κύπρου, τα μέλη της Ιεράς Συνόδου, τον Κλήρο και τον λαό.

 

Την Κυριακή 17 του Μάη οι προκαθήμενοι των δυο εκκλησιών θα προστούν Αρχιερατικού Συλλείτουργου στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στον Στρόβολο.

 

Ο Μακαριώτατος Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας θα συναντηθεί την Δευτέρα 18 του Μάη και ώρα 08.00πμ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια.

 

Κατά τη διάρκεια της εδώ παραμονής του θα επισκεφθεί Ιερές Μητροπόλεις και Ιερές Μονές της νήσου μας.

 

Τέλος από την Κύπρο, ο Μακαριώτατος Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας και η συνοδεία του θα αναχωρήσουν την Τετάρτη 20 του Μάη 2009 και ώρα 03:40.
Εμφανίσεις: 64232
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!