Αφίχθη στην Κύπρο ο Προκαθήμενος της Πολωνίας

ImageΓια επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, έφθασε τις πρώτες πρωινές ώρες (02:50), ο Προκαθήμενος της Ορθοδόξου

Εκκλησίας της Πολωνίας κ. Σάββας.

 

Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Προκαθημένου της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Πολωνίας στην Κύπρο.

 

Στο Αεροδρόμιο της Λάρνακας τον υποδέχθηκε στις 3:00 το πρωί σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος.

 

Κατά την υποδοχή παρέστη και ο Χωρεπίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος, υπεύθυνος των Διεκκλησιαστικών Σχέσεων της Εκκλησίας της Κύπρου.

 

Τον Μητροπολίτη Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ. Σάββα, συνοδεύει ο Επίσκοπος Σιεμιατύτσε Γεώργιος και άλλοι υπηρεσιακοί.

 

 

Η επίσκεψη του Προκαθημένου της Εκκλησίας της Πολωνίας, θα ξεκινήσει στις 10:30 π.μ. με υποδοχή στην έδρα της Εκκλησίας της Κύπρου, την Ιερά Αρχιεπισκοπή, και θα ακολουθήσει δοξολογία στον Καθεδρικό του Αγίου Ιωάννου, όπου ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου θα προσφωνήσει τον Προκαθήμενο της Πολωνίας, ο οποίος στη συνέχεια θα αντιφωνήσει.

 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Εκκλησίας της Κύπρου, ο λαός θα χαιρετίσει τον Μητροπολίτη Πολωνίας στο Μέγα Συνοδικό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.

 

Κατόπιν η ιεραρχία της Εκκλησίας της Κύπρου θα υποδεχθεί τον Μακαριώτατο Προκαθήμενο της Πολωνίας και τη συνοδεία του με πανηγυρική συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου.
Εμφανίσεις: 49791
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!