Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου στην Εκκλησία της Πολωνίας

ImageΤην Ορθόδοξη Εκκλησία της Πολωνίας, θα επισκεφθεί επίσημα, ύστερα από πρόσκληση της Α.Μ. του Μητροπολίτη Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββα,

η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος.

 

Ο Μακαριώτατος συνοδευόμενος από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Πάφου κ. Γεώργιο, αναχωρεί για την Βαρσοβία την ερχόμενη Κυριακή, 16 Αυγούστου.

 

Κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του, ο Αρχιεπίσκοπος θα έχει συναντήσεις τόσο με τον Μητροπολίτη Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας, όσο και με άλλους αρχιερείς και παράγοντες της ορθόδοξης εκκλησίας της Πολωνίας, καθώς επίσης και με παράγοντες της πολιτικής ηγεσίας της χώρας.

 

Θα επισκεφθεί ιερούς ναούς και μονές και θα έλθει σε επικοινωνία με το εκεί Ορθόδοξο πλήρωμα της Εκκλησίας, όπως αναφέρεται.

 

Την ερχόμενη Τετάρτη, 19 Αυγούστου, οι Προκαθήμενοι των δύο Εκκλησιών, συμπαραστατούμενοι και από άλλους Αρχιερείς, θα προστούν του Αρχιερατικού Συλλείτουργου, που θα τελεσθεί στην πανηγυρίζουσα ιστορική Ιερά Μονή των Οσίων Μάρθας και Μαρίας, στο ιερό όρος Grabarka.

 

Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος και η συνοδεία του θα επιστρέψουν στην Κύπρο την Παρασκευή, 21 Αυγούστου. 
Εμφανίσεις: 52750
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!