Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου στην Γεωργία

Image
Ο Πατριάρχης Γεωργίας Ηλίας
Ολιγόλεπτο συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο είχε σήμερα το απόγευμα στην Γεωργία ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β`, στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν.  Οι δύο προκαθήμενοι οι οποίοι συμμετέχουν στους εορτασμούς με την ευκαιρία της 30ης επετείου της ανάληψης των καθηκόντων του Πατριάρχη Γεωργίας κ. Ηλία και τους εορτασμούς για τα 1400 χρόνια από την ίδρυση της αρχαίας μονής του Τιμίου Σταυρού, συμφώνησαν να συναντηθούν αύριο και να ανταλλάξουν απόψεις και να συζητήσουν θέματα που απασχολούν την Εκκλησία και την Ορθοδοξία.   

Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο υποδέχθηκε επίσημα, χθες το βράδυ στο μέγα συνοδικό του Πατριαρχείου, ο Πατριάρχης Γεωργίας κ. Ηλίας ενώ σήμερα το πρωί ο Κύπρου Χρυσόστομος και η συνοδεία του επισκέφθηκαν την ιστορική Μονή της Αγίας Νίνας της ισαποστόλου, φωτιστή των Γεωργιανών. Η Ιερά  Μονή αυτή είναι κτίσμα του 4ου μ.Χ. αιώνα.

 

 

Κύπρου Χρυσόστομος για το θέμα του Μακαριωτάτου ανέφερε πως Μακαριώτατος «περνά δύσκολες ώρες. Εμείς πάντοτε εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στο Θεό και είναι χιλιάδες οι περιπτώσεις που οι γιατροί ξέγραψαν ασθενείς και όμως διαψεύστηκαν και έζησαν αρκετά χρόνια μετά τη γνωμάτευση ότι η κατάσταση της υγείας τους δεν ήταν αναστρέψιμη».
Εμφανίσεις: 56578
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!