Θερμή συνάντηση Οικουμενικού - Κύπρου

ImageΠραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην Γεωργία, μέσα σε κλίμα ιδιαίτερα θερμό και εγκάρδιο, η συνάντηση

 

του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο και αντάλλαξαν απόψεις γύρω από τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν την Εκκλησία και την Ορθοδοξία γενικότερα.   Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου σήμερα το πρωϊ είχε ιδιαιτέρες επαφές στην Γαλλία με τον Καθολικό Αρχιεπίσκοπο Παρισίων, καρδινάλιο Αντρέ Βαν-Τρουά, στην παρουσία του Ορθοδόξου Μητροπολίτη Γαλλίας κ. Εμμανουήλ και του πρέσβη μας στην Γαλλική πρωτεύουσα.

 

Παράλληλα ο Μακαριώτατος το μεσημέρι είχε συνάντηση δύο περίπου ωρών με υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου Εσωτερικών της Γαλλίας και αντάλλαξαν απόψεις γύρω από το πρόβλημα της καταστροφής των θρησκευτικών και πολιτιστικών μας θησαυρών στην κατεχόμενη Κύπρο.  Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου και η συνοδεία του επιστρέφουν απόψε στην Κύπρο και θα προβεί σε περαιτέρω δηλώσεις για το ταξίδι στην Γεωργία, την συνάντηση του με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και για τις επαφές που είχε σήμερα στην Γαλλία.
Εμφανίσεις: 45676
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!