Κιτίου:"Είδα τον Μακαριώτατο και συγκινήθηκα"

ImageΕπισκέψεις Ιεραρχών και Πολιτικών δέχεται καθημερινά στην Αρχιεπισκοπική κατοικία στο Ψυχικό, ο Αρχιεπίσκοπος

Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Χριστόδουλος. 

Μια από τις χθεσινές επισκέψεις στον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, ήταν και ο Μητροπολίτης Κιτίου κ. Χρυσόστομος και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος.

Ο κ. Τάσσος Παπαδόπουλος κατά την αναχώρηση του από το Ψυχικό, στο πρόσωπο του ήταν ζωγραφισμένος ο έντονος προβληματισμός του, αυτό κιόλας φάνηκε στο ότι δεν προέβει σε καμία δήλωση.

Εντύπωση όμως μας προξένησαν οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Κιτίου κ. Χρυσοστόμου ο οποίος συνομίλησε με το Μακαριώτατο, αφού συνδέονται από τα πρώτα φοιτητικά τους χρόνια.

Ο κ. Χρυσόστομος δεν έκρυψε την στεναχώρια του για τον Μακαριώτατο δηλώνοντας « Είδα τον Μακαριώτατο και συγκινήθηκα, βούρκωσα.Είναι φοβερό γνωριζόμαστε από Φοιτητές».

Επίσης ο Μητροπολίτης Κιτίου κ. Χρυσόστομος ανέφερε « Όλοι μας γνωρίζουμε την σοβαρότητα της υγείας του Μακαριωτάτου, όλοι ξέρουμε πως ο Μακαριώτατος περνάει μια κρίσιμη καμπή στην ζωή του, αλλά είναι άνθρωπος που προσεύχεται πολύ στο Θεό».

 

Φώτο: Ο Μητροπολίτης Κιτίου κ. Χρυσόστομος
Εμφανίσεις: 50426
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!