Καρδιοχειρουργική επέμβαση στην Αμερική ο Κύκκου

ImageΣε επιτυχή καρδιοχειρουργική επέμβαση τριπλού bypass στo Ιατρικό κέντρο της πόλης Κλίβελαντ, στο Οχάϊο

(Cleveland Clinic) των Η.Π.Α., υπεβλήθη την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2007, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κύκκου και Τηλλυρίας κ. Νικηφόρος.

Η κατάσταση της υγείας του Πανιερωτάτου εξελίσσεται ομαλά και η μετεγχειρητική του κατάσταση είναι απολύτως ικανοποιητική.

Η Ιερά Μητρόπολης Κύκκου και Τηλλυρίας σε ανακοίνωσή της, μετά από παράκληση του Πανιερωτάτου, εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχή έκβαση της επέμβασης, όπως επίσης και στο θεοφιλή κλήρο και λαό ο οποίος επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τον στήριξε με τις προσευχές του.

Το πρόβλημα αυτό υγείας του Κύκκου Νικηφόρου εντοπίστηκε πριν ένα περίπου μήνα, όταν μετέβη σε ιατρικό κέντρο των Αθηνών για εξετάσεις ρουτίνας.

Εκεί διαπιστώθηκε μερική στένωση αρτηριών και ως εκ τούτου μετέβη στο εξειδικευμένο αυτό κέντρο των ΗΠΑ για περαιτέρω εξετάσεις και θεραπεία.

Η επιστροφή του Πανιερωτάτου στην Κύπρο υπολογίζεται λίγο πριν από την εορτή των Χριστουγέννων.

Το 24ωρο Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «ΡΟΜΦΑΙΑ» εύχεται στον Μητροπολίτη Κύκκου και Τηλλυρίας κ. Νικηφόρο, ταχεία ανάρρωση και άμεση επιστροφή στα καθήκοντά του, που είναι πολύ σημαντικά για την Εκκλησία της Κύπρου αλλά και ολόκληρης της Ορθοδοξίας.
Εμφανίσεις: 75041
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!