Πήρε εξιτήριο ο Μητροπολίτης Κύκκου κ. Νικηφόρος

ImageΟ Μητροπολίτης Κύκκου και Τηλλυρίας κ. Νικηφόρος εξήλθε σήμερα από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Καρδιάς

στη Λευκωσία, στο οποίο υπεβλήθη σε εγχειρητική επέμβαση για την αντιμετώπιση μόλυνσης μετά από την επιστροφή του, την παραμονή των Χριστουγέννων από τις ΗΠΑ, όπου είχε υποβληθεί σε καρδιοχειρουργική επέμβαση τριπλού bypass.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Κύκκου και Τηλλυρίας, η πλήρης επιστροφή του Πανιερώτατου στα καθήκοντα του υπολογίζεται μετά από διάστημα 4-5 εβδομάδων, όπως συστήνουν, άλλωστε και οι θεράποντες ιατροί του, προς τους οποίους ο Μητροπολίτης Κύκκου επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες.

Ο Πανιερώτατος εκφράζει, επίσης, τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου, καθώς και στη λοιπή πολιτική, εκκλησιαστική και στρατιωτική ηγεσία του τόπου, καθώς και στον ευσεβή κλήρο και λαό, ο οποίος επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και του συμπαραστάθηκε ποικιλότροπα κατά τη διάρκεια της μακράς και επώδυνης αυτής περιόδου.

Το 24ωρο Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων Romfea.gr εύχεται στον Μητροπολίτη Κύκκου και Τυλληρίας ταχεία ανάρρωση, και γρήγορη επιστροφή στα καθήκοντα του, διότι η Εκκλησία τον έχει ανάγκη.

Εμφανίσεις: 46823
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!