Το Κατάρ επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου

ImageΘέμα χρόνου είναι η κοινή οικονομική δραστηριότητα Αρχιεπισκοπής Κύπρου και Κατάρ, σύμφωνα με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ. Χρυσόστομο Β΄, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι επισκέφθηκε

για τρείς μέρες το Κατάρ και συζήτησε για επιχειρηματικές συνεργασίες.

 

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος, σε δηλώσεις του επιβεβαίωσε το ταξίδι του στο Κατάρ, με στόχο τη συμφωνία για επενδύσεις πολλών εκατομμυρίων σε ακίνητη περιουσία της Αρχιεπισκοπής.

 

Ο Αρχιεπίσκοπος σε δηλώσεις του, μεταξύ άλλων τόνισε "Υπήρξε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών Εμίρη Αλ Θανί της Κυβέρνησης του Κατάρ, η οποία ενδιαφέρετε να επενδύσει στην Κύπρο είτε σε συνεργασία με την Κυβέρνηση, είτε με την Εκκλησία".

 

Επίσης σύμφωνα με τον Αρχιεπίσκοπο κ. Χρυσόστομο, εκπρόσωπος του Κατάρ ειδικός σε θέματα επενδύσεων, σύντομα θα επισκεφθεί την Κύπρο προκειμένου να εξετάσει τις πιθανές συνεργασίες.

 

Ακόμη ο Προκαθήμενος της Κυπριακής Εκκλησίας ανέφερε, "ότι η Εκκλησία έχει ακίνητη περιουσία και είναι ανοιχτή σε επιχειρηματικές συνεργασίες".

 

Τέλος πληροφορίες λένε πως το Κατάρ ενδιαφέρεται να δημιουργήσει ένα πολυτελές ξενοδοχείο, σε κρατική γη και σε κληροδότημα της εκκλησίας κοντά στην περιοχή του Χίλτον.
Εμφανίσεις: 79154
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!