Η Πρόεδρος του Κυπριακού Ερ. Σταυρού στον Αρχιεπίσκοπο

ImageΜε την πρόεδρο και τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού συναντήθηκε, σήμερα

το πρωί στο γραφείο του, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β΄.

 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν, μέσα σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, συγκεκριμένες προτάσεις συνεργασίας και στήριξης των προσπαθειών του Ερυθρού Σταυρού, από την πλευρά της Εκκλησίας της Κύπρου.

 

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, συζητήθηκε η στήριξη του Αρχιεπισκόπου στην προσπάθεια επανοικοδόμησης του κτιρίου της οργάνωσης στην Πάφο, το οποίο είχε καταστραφεί πριν από μερικά χρόνια από πυρκαγιά.

 

Ο Μακαριώτατος επαναβεβαίωσε, τη θέση της Εκκλησίας για συνεχή στήριξη, με όλους τους δυνατούς τρόπους, του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, σημειώνοντας ότι «εμείς, όπως πάντοτε, δηλώνουμε απερίφραστα ότι θα είμεθα δίπλα τους, θα στηρίξουμε τον Ερυθρό Σταυρό και εδώ στην Λευκωσία και στην Πάφο ιδιαίτερα, αλλά και όπου αλλού χρειαστεί τη βοήθεια μας, αυτή θα είναι αμέριστη.

 

Εμείς, ως Εκκλησία και οι ίδιοι έχουμε ταχθεί στην υπηρεσία αυτού του λαού και πρέπει να είμεθα συνεχώς σε επαφή, για το καλό βέβαια του λαού μας», υπογράμμισε καταληκτικά ο Μακαριώτατος.

 

 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Μακαριώτατο που μας δέχτηκε σήμερα, εδώ στην Αρχιεπισκοπή και βέβαια όποτε του ζητήσαμε να μας δεχτεί το έκανε με πολλή αγάπη και πάντοτε στηρίζει  το έργο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού», δήλωσε από την πλευρά της, η Πρόεδρος του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού κ. Φωτεινή Παπαδοπούλου.

 

«Σήμερα είχαμε και μια ιδιαίτερα έκκληση προς τον Μακαριώτατο, είναι το κτήριο της Πάφου που αν θυμάστε είχε καεί πριν μερικά χρόνια και ελπίζουμε ότι πολύ σύντομα θα ξεκινήσουμε τις εργασίες για να ξανακτιστεί και έτσι είχαμε ιδιαίτερο λόγο να έρθουμε να τον δούμε, αλλά πάντοτε είναι στο πλευρό μας και τον ευχαριστούμε πολύ», ανέφερε.

 

Τέλος, η Αντιπρόεδρος του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού και Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού κ. Λήδα Κουρσουμπά, αφού υπερθεμάτισε τα όσα ανέφερε η κ. Παπαδοπούλου σημείωσε «ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Μακαριώτατο, είναι πάντα στο πλευρό του Ερυθρού Σταυρού, ταγμένος και εκείνος στην υπηρεσία του απλού ανθρώπου που βοηθά και ο Ερυθρός Σταυρός και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα.
Εμφανίσεις: 63493
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!