Ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης στον Αρχιεπ. Κύπρου

ImageΣυνάντηση και γεύμα εργασίας είχε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β'

με τον Υπουργό Μακεδονίας - Θράκης κ. Σταύρο Καλαφάτη και ο οποίος βρίσκεται τις μέρες αυτές στην Κύπρο για σειρά επαφών.

 

Κατά τη συνάντηση, παρόντες ήσαν ο πρέσβης της Ελλάδος στην Κύπρο κ. Βασίλης Παπαϊωάννου, ο Γενικός Πρόξενος της Κύπρου στη Θεσσαλονίκη κ. Ελπιδοφόρος Οικονόμου, ο πρόεδρος του διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Τράπεζας Δρ. Ανδρέας Παναγιώτου και ο ανώτατος εκτελεστικός διευθυντής του Ομίλου της Ελληνικής Τράπεζας, Μάκης Κεραυνός, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

 

Στη συνάντηση αντηλλάγησαν απόψεις για το σχεδιασμό κοινών δράσεων μεταξύ των δύο γεωγραφικών άκρων του ελληνισμού, της Βορείου Ελλάδας από τη μια και της Κύπρου από την άλλη, για την αντιμετώπιση των αναγκών της σύγχρονης κοινωνίας και κυρίως των δύο λαών, αλλά και την εδραίωση επιχειρηματικών δεσμών και συνεργασίας σε επίπεδο αναπτυξιακό, οικονομικό, πολιτιστικό και θρησκευτικό.

Εμφανίσεις: 60526
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!