Κύπρου Χρυσόστομος μιλάει για τις εκλογές

ImageΣυνέντευξη στην Τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Κίπρις» έδωσε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου και Νέας Ιουστινιανής

κ. Χρυσόστομος Β΄, με τίτλο «Η Εκκλησία υποστηρίζει τον Παπαδόπουλο».

 

Στην συνέντευξη του όμως ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου τονίζει πως  «δεν μπορεί να πει ποιος θα είναι ο νικητής των εκλογών, αλλά σύμφωνα με υποθέσεις πιστεύει πως θα βγει ο Τάσος Παπαδόπουλος, διότι η πολιτική του είναι ίδια με την Εκκλησία».

 

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Χρυσόστομος αναφέρθηκε και στο θέμα που είχε γράψει και η Romfea.gr σε παλαιότερο δημοσίευμα της, πως «μετά τις εκλογές ανεξαρτήτως ποιος θα είναι Πρόεδρος, θα συσταθεί επιτροπή για το Κυπριακό, που θα απαρτίζεται από Έλληνες, Τούρκους αλλά και από το Εξωτερικό, τους οποίους θα επιβλέπουν ειδικοί με έξοδα της Κυπριακής Εκκλησίας».

 

Επίσης ο κ. Χρυσόστομος δεν παρέλειψε να αναφερθεί, στην προσφυγή που θα κάνει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, για τις καταστροφές που γίνονται στις Εκκλησίες των Κατεχόμενων.

 

Τέλος ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, τόνισε πως «όποιος και αν βγει νικητής στις Προεδρικές εκλογές, η Εκκλησία θα βρεθεί στο πλευρό του, και θα κάνει ότι μπορεί για την επίλυση του Κυπριακού».
Εμφανίσεις: 681
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!