Αντιδρά ο Χριστόφιας με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

ImageΈντονα αντέδρασε ο υποψήφιος για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας, μόλις πληροφορήθηκε από τους συνεργάτες του, την υποστήριξη του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. Χρυσοστόμου στον κ. Κασουλίδη.

Ο κ. Χριστόφιας αμέσως με γραπτή του δήλωση απάντησε στην υποστήριξη του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. Χρυσοστόμου τονίζοντας πως «η εμπλοκή του προκαθημένου της Κυπριακής εκκλησίας στην εκλογική αντιπαράθεση και η τοποθέτηση υπέρ του ανθυποψηφίου μου προκαλεί λύπη και απογοήτευση σε μένα».

 

Στην συνέχεια ο υποψήφιος πρόεδρος κ. Χριστόφιας τονίζει ότι «Θα περίμενα ο Αρχιεπίσκοπος να κηρύσσει την αγάπη, την ενότητα και μόνο».

 

Επίσης προσθέτει πως «αυτές οι κινήσεις αποτελούν αντιδράσεις πανικού και στα πλαίσια του πανικού αυτού κυκλοφορούν ψευδείς και ανυπόστατοι ψίθυροι για δήθεν κατάργηση του μαθήματος των θρησκευτικών στα σχολεία.

 

Τέλος ο κ. Χριστόφιας στην γραπτή ανακοίνωση του δηλώνει κατηγορηματικά πως «μου προκαλεί κατάπληξη αυτή η συκοφαντία. Ποτέ δεν είχα, δεν έχω και δεν πρόκειται να έχω τέτοια πρόθεση. Η μισαλλοδοξία, ο φόβος και η κινδυνολογία από το επιτελείο Κασουλίδη έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Λένε ότι κοιτάζουν μπροστά αλλά κοιτάζουν μόνο πίσω».
Εμφανίσεις: 967
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!