Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου στο Θεοβάδιστο Όρος Σινά

ImageΣτην Ιερά Μονή της Αγίας Αικατερίνης στο Θεοβάδιστο Όρος Σινά μεταβαίνει σήμερα Παρασκευή ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου και Νέας Ιουστινιανής κ. Χρυσόστομος Β’, κατόπιν

προσκλήσεως του Αρχιεπισκόπου Σινά, Φαράν και Ραϊθώ κ. Δαμιανού.

 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου, ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου, «θα προστεί τόσο του Εσπερινού της 7ης Δεκεμβρίου όσο και της Θείας Λειτουργίας της 8ης Δεκεμβρίου που θα τελεστούν στην Ιερά Μονή, με την ευκαιρία, σύμφωνα με το παλαιό ημερολόγιο, της εορτής της Αγίας Αικατερίνης.

 

Κατά τη μετάβασή του στο Όρος Σινά, μέσω Καΐρου, τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ. Χρυσόστομο, θα συνοδεύουν ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου, Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Ιερώνυμος Πυλιώτης, ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Κωστόπουλος και ο υπηρεσιακός λειτουργός Σάββας Λαγός.

 

Τέλος ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος και η συνοδεία του, επιστρέφουν στην Κύπρο το απόγευμα της Τετάρτης 10 Δεκεμβρίου.
Εμφανίσεις: 716
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!