«Μηδείς εξέλθει πεινών»

prosfora 1

Για άλλη μια φορά λειτούργησε στην αγιοτόκο νήσο μας, το θαύμα της έμπρακτης αγάπης και αλληλεγγύης για την στήριξη των εμπερίστατων αδελφών μας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω της οικονομικής κρίσης.

Απόδειξη της λειτουργίας αυτού του θαύματος ήταν η δωρεά του εκ Λάρνακος κ. Χρυσόστομου Παναγή, η συγκέντρωση και διανομή, σε άπορες οικογένειες, κοτόπουλων, συνολικού βάρους τρεισήμισι (3,5) τόνων, αλλά και άλλων αναγκαίων τροφίμων για το Πασχαλινό τραπέζι.

Τις μέρες αυτές διανεμήθηκαν: στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου 1 τόνος κοτόπουλα, 600 κιλά στη Μητρόπολη Τριμυθούντος, 900 κιλά στη Μητρόπολη Κωνσταντίας, 300 κιλά στη Μητρόπολη Ταμασού και επίσης δόθηκαν σε 7 ενορίες της μητροπολιτικής περιφέρειας Κιτίου συνολικά 780 κιλά.

Συγκεκριμένα, δόθηκαν 130 κιλά κοτόπουλα στους Τρούλλους και από 100 κιλά στην Πύλα, στα Κελλιά, στο Μητροπολιτικό Ναό, στο Μενεού και στους Δήμους Αραδίππου και Λιβαδιών.

Δόθηκαν, επίσης, 120 κιλά κοτόπουλα στην ενορία αγίου Νεοφύτου Ανθουπόλεως.

Επικεφαλής και ψυχή της προσπάθειας αυτής ήταν ο ακούραστος Αρχιμανδρίτης Ιερώνυμος Πυλιώτης, ο οποίος συνεχίζει διακριτικά και αθόρυβα τον αγώνα, που άρχισε από το Φθινόπωρο του 2011, για τη στήριξη προς τους ενδεείς συνανθρώπους μας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο.

prosfora 4

prosfora 6

prosfora 2

Εμφανίσεις: 9843
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!