Πάφου: ''Θέλουμε λύση που θα εγγυάται την παραμονή μας στον τόπο των πατέρων μας''

pafou.georgios-1

Ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος ανέφερε σε ομιλία του μετά το πέρας της περιφοράς του επιταφίου πως έχει σταματήσει ο καιρός για τους κρίνους και πως η Ανάσταση ήδη υποβόσκει.

Το ελληνικό μας έθνος πάντα σύγκρινε και τα δικά του παθήματα προς τα παθήματα του Χριστού και αναμένει, πρόσθεσε, όπως ο Χριστός αναστήθηκε έτσι και το έθνος μας να αναστηθεί.

Η πατρίδα μας, συνέχισε ο Πάφου Γεώργιος, 41 χρόνια τώρα περνά την περίοδο των παθών της, λέγοντας πως πολλοί κουράστηκαν αφού υποστηρίζουν πως είναι πολλά τα 41 χρόνια.

Ο Μητροπολίτης Πάφου έστειλε ωστόσο το μήνυμα πως πρέπει να αντέξουμε και πως δεν θα πρέπει συνέχισε, να τραβούμε πίσω από εκείνους που μας λεν ότι αποδεχόμενοι οποιαδήποτε λύση θα έρθει οικονομική έκρηξη και άνοιγμα πολλών θέσεων εργασίας.

Όλοι μας, είπε, “θέλουμε λύση, αλλά εκείνη τη λύση που θα εγγυάται την παραμονή μας στον τόπο των πατέρων μας”.

Η Ανάσταση του Χριστού πάντα αυτό μας λέει, σημείωσε, ότι το δίκαιο πάντα υπερισχύει έστω και αν το άδικο φαίνεται προς στιγμή να υπερισχύει.

Ευχήθηκε σε όλους οικογενειακή κοινωνική ευτυχία αλλά ιδιαίτερα η πατρίδα μας να βρει με την Ανάσταση του Χριστού και τη δική της Ανάσταση.

Εμφανίσεις: 7841
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!