Συλλείτουργο Αρχιεπισκόπου με Μητροπολίτη Ταμασού

Episkopio 1

Του Λουκά Παναγιώτου

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος προέστη, την Ε' Κυριακή των Νηστειών, 29 Μαρτίου 2015, της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, στην κοινότητα Επισκοπιού, συλλειτουργούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα.

Το θείο λόγο κήρυξε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, ο οποίος μίλησε επικαίρως, εστιάζοντας την προσοχή του στην ευαγγελική περικοπή που αναγνώσθηκε κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας.

Λίγο προ του τέλους της Θείας Λειτουργίας, ο Κύπρου Χρυσόστομος και ο Ταμασού Ησαΐας, τέλεσαν το 40ήμερο μνημόσυνο της δημοσιογράφου και αρχισυντάκτριας της εφημερίδας «Αλήθεια» Ρένας Κουλέρμου – Λάρκου, στην παρουσία των μελών της οικογένειας της και πλήθος κόσμου, ανθρώπων που την γνώρισαν και εργάστηκαν μαζί της.

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού κ. Ησαΐας ευχαρίστησε για την επίσκεψη, εξέφρασε τη χαρά του και σημείωσε ότι είναι ευλογία που ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου λειτούργησε στην Μητρόπολη Ταμασού και πρόσφερε, στον Μακαριώτατο, ως αναμνηστικό δώρο της επισκέψεως του, ένα επιστήθιο εγκόλπιο.

Episkopio 3

Episkopio 4

Episkopio 2

Εμφανίσεις: 28460
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!