Κύπρου: ''Μπορούμε να θέσουμε τον Πιτσιλλίδη εκτός Εκκλησίας'' (ΒΙΝΤΕΟ)

arxiepiskopos21

Με πολλές τιμωρίες που μπορούν να εφαρμοστούν, προειδοποίησε μέσω του Sigma το θεολόγο Ανδρέα Πιτσιλλίδη, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος ΄Β.

Μεταξύ των τιμωριών, είπε είναι και ο αποκλεισμός του κ. Πιτσιλλίδη απο την εκκλησία.

Όπως είπε, ναι μεν έχουμε δημοκρατία, όμως έχουμε συνοδικό σύστημα πλουραλιστικό. Κανείς είπε, δεν αναστενάζει απαντώντας στις αναφορές Πιτσιλλίδη ότι οι κληρικοί υποφέρουν.

Ο Αρχιεπίσκοπος έκανε λόγο για εκπομπές, συμπεριλαμβανομένου και του Sigma, οι οποίες εργολαβικά παρουσιάζουν τον κ. Πιτσιλλίδη που στέλνει συμπλήρωσε λανθασμένα μηνύματα για τη θρησκεία.

Εμείς πρόσθεσε, θέλουμε ο λαός να ενημερώνεται σωστά. Δεν μπορεί ο κ. Πιτσιλλίδης να χαρακτηρίζει ιερά εξέταση τη σύνοδο, είπε χαρακτηριστικά.

Όπως εξήγησε, η επιτροπή θα ζητήσει τις εκπομπές με τον Αντρέα Πιτσιλλίδη, θα τις εξετάσει και αν κριθούν ακατάλληλες οι αναφορές του, θα κληθεί να ανακαλέσει.

Υπάρχουν είπε αρκετές τιμωρίες και μπορούμε να τον θέσουμε εκτός της εκκλησίας του Χριστού.

O Αρχιεπίσκοπος μάλιστα δεν ήθελε να ακούσει τον κ. Πιστιλλίδη ο οποιος ήταν παρόν στις "Τομές στα Γεγονότα".

Ο Ανδρέας Πιτσιλλίδης, απάντησε ότι: "Ο Άννας και ο Καϊάφας, άκουσαν το Χριστό αυτοί κατά τα άλλα ήταν οι γραμματείς και οι φαρισσαίοι. Δεν ξέρω τι φοβήθηκε ο Μακαριώτατος, δε θα τον ρωτούσα ποτε γραφτηκαν τα ευαγγέλια ούτε που πάει ο δείκτης του ΧΑΚ".

 

Εμφανίσεις: 30858
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!