Ο Μητροπολίτης Ταμασού στην Ι.Μ. Φιλιππουπόλεως (ΦΩΤΟ)

filipo-14

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ | ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΠΟΛΥΓΕΝΗΣ

Επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Φιλιππουπόλεως και στην κατοικία του Μητροπολίτη Νικολάου, πραγματοποιήσε το πρωί της Πέμπτης ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού κ. Ησαϊας.

Να αναφερθεί ότι ο Πανιερώτατος έφτασε στην Φιλιππούπολη μετά από πρόσκληση του Μητροπολίτη Φιλιππουπόλεως, όπου μετέφερε και απότμημα ιερού λειψάνου του Αγίου Νικολάου όπου φυλάσεται στην Ι.Μ. Κύκκου.

Τον Πανιερώτατο και την συνοδεία του υποδέχθηκε στην είσοδο της ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικόλαος, ο Βοηθός Επίσκοπος Αρσένιος και κληρικοί της Μητροπόλεως.

Στη συνέχεια ο κ. Ησαϊας ξεναγήθηκε από τον Μητροπολίτη Φιλιππουπόλεως στους χώρους του Επισκοπείου, ενώ τον ενημέρωσε για τις δραστηριότητες της Ιεράς Μητροπόλεως και τον εκκλησιαστικό τηλεοπτικό σταθμό που έχει η Επαρχία του.

Να αναφερθεί ότι στην αίθουσα του θρόνου ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού προσέφερε στον Μητροπολίτη Φιλιππουπόλεως μια εικόνα του Αγίου Νικολάου που έχει μύρο από τα πρόσφατα εγκαίνια του Καθεδρικού Ναού στο Επισκοπειό.

Επίσης προσέφερε στον κ. Νικόλαο ένα ιερό Ευαγγέλιο τονίζοντας ότι αυτό ενώνει τις Ορθόδοξες Εκκλησίες, καθώς και από μια εικόνα σε Αρχιερείς που βρέθηκαν στην Μητρόπολη.

filipo-1

filipo-2

filipo-3

filipo-4

filipo-5

filipo-6

filipo-7

filipo-8

filipo-9

filipo-10

filipo-11

filipo-12

filipo-13

filipo-15

filipo-16

Εμφανίσεις: 25298
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!