Ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη του καρκίνου στην Ι.Μ. Ταμασού

0kykat-3

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Εκδήλωση- Ενημέρωση για την έναρξη της β΄ φάσης του προγράμματος πρόληψης του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, η οποία έλαβε χώρα την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015 στην αίθουσα Εκδηλώσεων των Κοινοτικών Συμβουλίων Πάνω και Κάτω Δευτεράς.

Το πρόγραμμα πρόληψης του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, διοργανώνει ο Οργανισμός Γυναικών Επιχειρηματικών Επαγγελματιών Λευκωσίας (ΟΓΕΕ), σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, το Ίδρυμα «Κεντρική Υπηρεσία Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ταμασού» (Κ.Υ.Κ.Α.Τ.) και τη στήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής.

Στην εκδήλωση απεύθυναν χαιρετισμό η Πρόεδρος της ΟΓΓΕ κα Μαίρη Παπαδοπούλου, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας και ο Έντιμος Υπουργός Υγείας Δρ Φίλιππος Πατσαλής.

Στη συνέχεια ακολούθησε διάλεξη με θέμα την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας από τη Δρ Μαίρη Αβρααμίδου, μέλους της ΟΓΕΕ.

Τέλος, έγινε συζήτηση με τον εθελοντή ιατρό Δρ Κωνσταντίνο Στυλιανίδη, ο οποίος εθελοντικά θα προσφέρει τις υπηρεσίες του για την υλοποίηση του προγράμματος.

Η β΄ φάση του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Υγείας Κλήρου από τις 9 Μαρτίου 2015 και θα έχει διάρκεια ένα χρόνο.

Το πρόγραμμα θα λειτουργεί κάθε Δευτέρα και θα είναι δωρεάν. Απευθύνεται στις γυναίκες της περιφέρειας Ταμασού και Ορεινής ηλικίας 20-65 ετών.

0kykat-1

0kykat-2

0kykat-4

0kykat-5

Εμφανίσεις: 16485
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!