Ο Πρωθυπουργός στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου (ΒΙΝΤΕΟ)

tsipras-cyprus

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον κ. Χρυσόστομο γιατί η Κυπριακή εκκλησία στάθηκε στο πλάι των αδύναμων και του ελληνικού λαού την περίοδο της οικονομικής κρίσης

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου γιατί η Κυπριακή εκκλησία στάθηκε στο πλάι των αδύναμων και του ελληνικού λαού την περίοδο της οικονομικής κρίσης.

Ζήτησε από τον Κύπριο Αρχιεπίσκοπο η εκκλησία να συνεχίσει το κοινωνικό της έργο αλλά και τον διαθρησκευτικό διάλογο.

Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε και στις προσπάθειες της Κυπριακής Εκκλησίας για προστασία της ιστορικής κληρονομιάς στα κατεχόμενα.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου ανέφερε πως η ευχή και η προσευχή του είναι να πετύχει ο νέος πρωθυπουργός καθώς η επιτυχία του θα είναι επιτυχία του ελληνικού λαού. Ευχήθηκε να μη πεινάσει κανένας στην Ελλάδα όπως και στη Κύπρο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο κτήριο της Αρχιεπισκοπής με τον κ. Χρυσόστομο να αναφέρει, νωρίτερα, ότι πρόκειται να δώσει την ευχή του στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας να επιτύχει τους στόχους του.

Πριν τη συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου ο Αλέξης Τσίπρας μετέβη στα «Φυλακισμένα Μνήματα» όπου κατέθεσε στεφάνι στους τάφους των ηρώων της ΕΟΚΑ.

tsip1

Εμφανίσεις: 40252
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!