Επικριτικός ο Αρχιεπίσκοπος για τις Κυπριακές Αερογραμμές

kiprou-xrisostomos

Ιδιαίτερα επικριτικός ήταν χθες ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος για τους λόγους που οδήγησαν στο κλείσιμο των Κυπριακών Αερογραμμών.

Σε δηλώσεις του, ανέφερε ότι οι Κυπριακές Αερογραμμές έπασχαν προ πολλού και οι αποφάσεις έπρεπε να είχαν ληφθεί πριν από εικοσιπέντε χρόνια.

Επέρριψε ευθύνες σε όλες τις κυβερνήσεις, τις διευθύνσεις των Κυπριακών Αερογραμμών και στους εργαζομένους.

Ανέφερε, μάλιστα, ότι οι υπάλληλοι ήταν υπερδιπλάσιοι, και ενώ γνώριζαν ότι δεν είχαν όλοι δουλειά να κάνουν, ήθελαν τους μισθούς τους.  

Ο Αρχιεπίσκοπος εξέφρασε τη λύπη του γιατί οι εργαζόμενοι έχασαν τις δουλειές τους, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η κυβέρνηση στην νέα εταιρεία που θα δημιουργήσει πρέπει να προσλάβει εκείνους τους εργαζομένους που χρειάζεται, όχι τους ημετέρους αλλά τους καλούς.  

Ο Μακαριώτατος ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι των Κυπριακών Αερογραμμών μπορούν να μεταφερθούν σε άλλες υπηρεσίες, ώστε να έχουν όλοι δουλειά.

Είπε ακόμα ότι και στην Αρχιεπισκοπή υπάρχουν περισσότεροι υπάλληλοι και ότι ο ίδιος δεν προχωρεί σε νέες προσλήψεις, ενώ ενθαρρύνει τους υπαλλήλους να αφυπηρετήσουν πρόωρα με αποζημιώσεις.

Εμφανίσεις: 37008
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!