Στις Καμάρες ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας

Kamares 1

Του Λουκά Παναγιώτου

Κατά τον λαμπρό εορτασμό της Κυριακής προ των Φώτων, η οποία συμπίπτει με την εορτή της Σύναξης των 70 Αγίων Αποστόλων, την μνήμη των οποίων τιμά στις 4 Ιανουαρίου η Αγία μας Εκκλησία, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος, χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στον Συνοικισμό Καμάρες Α΄ στην Λάρνακα.

Στην Ευχαριστιακή Σύναξη συμμετείχαν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ιερώνυμος Πυλιώτης, τ. Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου, ο εφημέριος του ναού Οικονόμος Θεοδόσιος Θεοχάρους και ο Αρχιδιάκονος της Μητροπόλεως Κωνσταντίας Επιφάνιος Παπαντωνίου.

Η συμμετοχή των ενοριτών ήταν καθολική και ο ναός πλημμύρισε κυριολεκτικά από εκκλησίασμα, οι οποίοι μετείχαν ευλαβικά στην Θεία Λειτουργία και παρακολούθησαν με ιδιαίτερη προσοχή το κήρυγμα του Πανιερωτάτου.

Φωτογραφίες: Ι. Μ. Κωνσταντίας

Kamares 2

Kamares 4

Εμφανίσεις: 33887
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!