Κύπρου: ''Να πέσει βαρύς ο πέλεκυς για τα απαράδεκτα που συμβαίνουν στην Πάφο''

arxiepiskopos21

Είναι πράγματα απαράδεκτα είπε, σημειώνοντας παράλληλα πως ασφαλώς τον θλίβει το γεγονός ότι η κοινωνία δεν πάει καθόλου καλά και ότι ο καθένας εκμεταλλεύεται την θέση που έχει.

“Η θέση δεν είναι ούτε για κομπασμό ούτε για κλοπές αλλά για προσφορά”, σημείωσε.

Επισήμανε ακόμη, πως οφείλουμε όλοι να προσφέρουμε τον καλό εαυτό μας στην υπηρεσία του λαού που μας έταξε τόσο ο Θεός όσο και η Κυβέρνηση να υπηρετούμε αυτόν τον λαό.

Είναι συνέχισε, απαράδεκτες καταστάσεις ενώ εξέφρασε την ελπίδα όπως ο πέλεκυς να πέσει βαρύς, και να μην συνεχίσει αυτή η απαράδεκτη κατηφόρα που δυστυχώς, όπως είπε, οι περισσότεροι των υπαλλήλων εκμεταλλεύονται την θέση τους.

Μοίρασε δώρα και ευχές στο ΓΝ Πάφου 

Ο Αρχιεπίσκοπος πραγματοποίησε την καθιερωμένη επίσκεψη του στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου μοιράζοντας δώρα και ευχές στους ασθενείς.

Μιλώντας στο πλαίσιο της επίσκεψης του ανέφερε πως, όπως κάθε χρόνο έτσι και σήμερα αξιωθήκαμε να έρθουμε εδώ στο Νοσοκομείο μας να δούμε από κοντά και τους γιατρούς και τους νοσηλευτές αλλά κυρίως τους ασθενείς μας, να τους πούμε τα περαστικά και τα Χρόνια τα Πολλά.

Ο Μακαριότατος εξήρε το υψηλό επίπεδο που προσφέρει το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου αλλά και το έργο που επιτελεί το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, ούτως ώστε να κρατηθούν σ’ αυτές τις αγωνιστικές επάλξεις και να υπηρετούν τον άνθρωπο και δη τον πάσχοντα συνάνθρωπο αδερφό μας.Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια, κατέληξε.

Εμφανίσεις: 22703
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!