Κύπρου: ''Η στήριξη του λαού προς τις ευπαθείς ομάδες μας δίνει θάρρος''

kiprΔυόμιση χιλιάδες καινούργια παιχνίδια κατάφεραν να συγκεντρώσουν παγκύπρια οι υπάλληλοι του Συνεργατισμού, τα οποία θα διατεθούν σε παιδιά άπορων οικογενειών ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων.

Για την επαρχία της Λευκωσίας, τα παιχνίδια συγκεντρώθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αρχιεπισκοπής Κύπρου και παραδόθηκαν σήμερα στον Επίτροπο Εθελοντισμού και Μη-Κυβερνητικών Οργανώσεων Γιάννη Γιαννάκη, στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην Αρχιεπισκοπή, στην παρουσία του Προέδρου της Επιτροπείας της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας Νικόλα Χατζηγιάννη και του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου.

Σε δηλώσεις του, ο Επίτροπος Εθελοντισμού είπε ότι η εθελοντική πρωτοβουλία του προσωπικού του Συνεργατισμού πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της εκστρατείας «Αγκαλιά Αγάπης» που στόχο έχει “τη στήριξη των συνανθρώπων μας με είδη τροφίμων αλλά και με παιχνίδια”.

Ο κ. Γιαννάκη είπε ότι συγκεντρώθηκαν δυόμιση χιλιάδες καινούργια παιχνίδια ανά το παγκύπριο από το προσωπικό του Συνεργατισμού τα οποία θα δοθούν και σε άπορα παιδιά που στηρίζει η Αρχιεπισκοπή.

“Όταν συνεργαστούμε και υπάρχει συντονισμός και έλεγχος, μπορούμε να καταφέρουμε πάρα πολλά”, είπε και συνεχάρη το προσωπικό του Συνεργατισμού “γι` αυτή την πολύ συγκινητική πρωτοβουλία τους να βάλουν χρήματα από τη τσέπη τους για να αγοράσουν καινούργια παιχνίδια έτσι ώστε να μη λείψει το χαμόγελο από κανένα παιδί αυτά τα Χριστούγεννα”.

Συνεχάρη, παράλληλα, και την Αρχιεπισκοπή “για την πολύ καλή και στενή συνεργασία που έχουμε συνεχώς”.

Ο κ. Γιαννάκη ανέφερε, επίσης, ότι αυτή τη στιγμή παρέχεται στήριξη με τρόφιμα και με παιχνίδια σε δωδεκάμισι χιλιάδες οικογένειες σε μια προσπάθεια “καμία οικογένεια να μη στερηθεί τα βασικά κατά τις γιορτές των Χριστουγέννων”.

Από την πλευρά του, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος ευχαρίστησε το προσωπικό και τη Διεύθυνση του Συνεργατισμού “για την αγάπη τους προς τα παιδιά”.

Ο Αρχιεπίσκοπος ανέφερε ότι η αγάπη και η στήριξη του λαού μας προς τις ευπαθείς ομάδες “μας δίνει θάρρος και αισιοδοξία ότι ο τόπος μας θα πάει καλά γι' αυτό και πάντοτε συμπεριφέρομαι πολύ αισιόδοξα τόσο για το εθνικό θέμα όσο και για το οικονομικό θέμα”.

Εμφανίσεις: 22330
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!