Ονομαστήρια Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου Β' (ΦΩΤΟ)

onom-kyproy-7

ROMFEA.GR | Λιτά και ιεροπρεπώς εόρτασε τα ονομαστήριά του ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος.

Στον Καθεδρικό Ναού του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου και νέας Ιουστινιανής κ. Χρυσόστομος.

Με τον Αρχιεπίσκοπο συλλειτούργησαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Βόστρων κ. Τιμόθεος, Έξαρχος του Παναγίου Τάφου στην Κύπρο, ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορωνείας κ. Παντελεήμων και οι Θεοφιλέστατοι Επίσκοποι Καρπασίας Χριστοφόρος και Μεσαορίας Γρηγόριος.

Επίσης παρέστη συμπροσευχόμενος ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Χρυσόστομος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί πιστοί προσήλθαν στον Ναό, για να τιμήσουν την ημέρα και να προσευχηθούν για τον Μακαριώτατο.

Παρέστησαν ο Υπουργός Γεωργίας κ. Ν. Κουγιάλης, ο Πρέσβης της Ελλάδος κ. Β. Παπαιωάνου, Αρχηγοί Κομμάτων κ.α.

Στη συνέχεια ο Μακαριώτατος συνοδευόμενος από τους Αρχιερείς ανήλθε στο Μ. Συνοδικό και δέχτηκε τις ευχές κλήρου και λαού, ως και των Αρχών.

Αργότερα προσήλθαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Ν. Αναστασιάδης και ο πρόεδρος της Βουλής κ. Γ. Ομήρου, για να εκφράσουν τις ευχές τους στον Μακαριώτατο, καθώς και ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματούχοι και άλλοι κρατικοί λειτουργοί.

onom-kyproy-1

onom-kyproy-2

onom-kyproy-3

onom-kyproy-4

onom-kyproy-5

onom-kyproy-6

syll-kyp

onom-kyproy-8

onom-kyproy-9

onom-kyproy-10

onom-kyproy-11

onom-kyproy-12

onom-kuprou-15

Εμφανίσεις: 51827
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!