Χριστόδουλος: "Αυτό είναι το θέλημα Του Θεού"

ImageΟ Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Χριστόδουλος, υποβλήθηκε σε νεές εξετάσεις

σήμερα από τους ιατρούς του "Μεμόριαλ Τζάκσον" και αναμένουν τώρα να δούν τη θεραπεία θα ακολουθήσει.

Ο κ. Τζάκης παρακολουθεί συνεχώς την πορεία του Αρχιεπισκόπου κ. Χριστοδούλου, ο οποίος σηκώνεται και περπατά μόνος του, εξάλλου ο κ. Τζάκης έχει δηλώσει πως η πορεία της υγείας του εξελλίσεται ικανοποιητικά.

 

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Χριστόδουλος χάρηκε πολύ σήμερα όταν δέχτηκε τηλεφώνημα αδελφικής αγάπης από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο, ο Πατριάρχης του είπε: " Μας έχετε εκπλήξει Μακαριώτατε και μας δίνεται διδάγματα με την συμπεριφορά σας, θαυμάζουμε την υπομονή σας".

 

Ο Μακαριώτατος του απάντησε: " Παναγιώτατε όταν αυτά τα διδάσκουμε στο λαό μας τόσα χρόνια δεν πρέπει και εμείς κάποια στιγμή να τα εφαρμόσουμε και στον εαυτό μας, όταν αυτή την στιγμή ο Θεός μου δίνει τώρα αυτό το φορτίο; αυτό είναι το θέλημα Του Θεού και θέλω να το φτάσω μέχρι το τέλος".

 

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκε για την υγεία του Αρχιεπισκόπου το καλοκαίρι, έτρεξε στην Αθήνα να βρεθεί στο πλευρό του Αρχιεπισκόπου και συνεχώς προσευχόταν για την αποκατάσταση της υγείας του.

 

Εμφανίσεις: 65238
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!