Εξιτήριο ο Αρχιεπίσκοπος από το "Μεμόριαλ"

ImageΕξιτήριο πήρε πριν από λίγο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Χριστόδουλος, ανατρέποντας

κάθε πληροφορία για εξιτήριο σε ένα μήνα. 

Ο Μακαριώτατος αναχώρησε από το Τζάκσον Μεμόριαλ και μεταβαίνει για το διαμέρισμά του, όπου φιλοξενείται εκεί από τον Αύγουστο. 

 

Εξερχόμενος από «Τζάκσον Μεμόριαλ» ο Μακαριώτατος δήλωσε στους δημοσιογράφους: "Νιώθω πάρα πολύ καλά, σας ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση σας" συνεχίζοντας " ο κ. Τζάκης έδωσε τις ανάλογες εξηγήσεις μέσω τηλεοράσεως και συνεντεύξεως στον Ελληνικό λαό για την υγεία μου"

Επίσης συνέχισε: " Είμαι στην φάση που αναρρώνω από την δεύτερη περιπέτεια που είχαμε στην εγχείρηση, αφού δεν πέτυχε όπως ξέρετε αλλά χρειάζεται ένας ορισμένος χρόνος για να υπουλωθούν τα τραύματα και από εκεί και πέρα θα ακολουθήσει η τρίτη φάση πλέον, η οποία έγκειται στο ότι θα μας δώσουν οι γιατροί εδώ μια θεραπευτική αγωγή με φάρμακα και περιμένουμε να το αποφασίσουμε για να ξέρουμε τι θα κάνουμε".

 

Την επιθύμια του να έρθει στην Ελλάδα δεν έκρυψε ο Μακαριώτατος " θέλω πάρα πολύ να επιστρέψω στην Ελλάδα, αλλά με κρατάει εδώ η ανάγκη. Εδώ είμαστε σε ένα πολύ μεγάλο κέντρο Διεθνούς φήμης, αλλά μιας και ήρθα εδώ δεν θα ήταν καλό να φύγω και να ψάξουμε αλλού να βρούμε λύσεις για το πρόβλημα μας. Πιστεύω σε λίγες μέρες θα έχουμε νεώτερα και τότε θα δούμε αν αυτή η θεραπεία θα γίνει εδώ η στην Ελλάδα όπως επιθυμώ εγώ".

 

 

Ο Μακαριώτατος έδωσε μήνυμα προς τον λαό που τόσο τον αγαπούν: " Τους αγαπάω όλους μέσα από την καρδία μου, και πολύ θέλω να βρεθώ σύντομα ανάμεσα τους. Τους ευχαριστώ για άλλη μια φορά, γιατί πληροφορούμε τα αισθήματα τους, τις ευχές που κάνουν για μένα, την συγκίνηση την οποία υπάρχει σε όλο τον Ελληνικό λαό. Αυτά όλα είναι πράγματα για τα οποία τους ευγνωμονώ, με στηρίζουν με παρηγορούν και είναι μια σταθερά βάση πάνω στην οποία το ψυχολογικό μέρος της όλης υποθέσεως μπορεί να στηριχθεί". 

 

Μέχρι αυτή την στιγμή, δεν υπάρχει κάποιο νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν από τον θεράποντα ιατρό Ανδρέα Τζάκη.

 

 


Εμφανίσεις: 49107
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!