"Αναχώρησε ο Αρχιεπίσκοπος"

ImageΑναχώρησε πριν από λίγο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών  και πάσης Ελλάδος κ. Χριστόδουλος

από το Μαϊάμι με ιδιωτικό αεροσκάφος, με προορισμό την Αθήνα στην οποία πρόκειται να  αφιχθεί το μεσημέρι της Παρασκευής ώρα 14:00 Ελλάδος.

 

Ο Μακαριώτατος δεν έκρυψε την χαρά του που επιστρέφει στην αγαπημένη του Ελλάδα, επίσης όμως ήταν κατηγορηματικός σε όσους αναφέρθηκαν πως ήταν επιθυμία του να επιστρέψει πριν την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην Αθήνα, με σκοπό να χοροστατήσει στην Μητρόπολη, διαψεύδοντας έτσι κάθε τέτοιο σενάριο.

 

Ιεράρχες της Εκκλησίας της Ελλάδος πρόκειται να του επιφυλάξουν θερμή υποδοχή στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, όμως θα υπάρξουν και πολλές απουσίες Ιεραρχών λόγο της Εορτής του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλήτου η οποία δεν τους επιτρέπει να παραστούν.

 

Την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει στην υποδοχή του Αρχιεπισκόπου ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, μετά από σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας.

 

Στον Αρχιεπίσκοπο έχει χορηγηθεί από το Μαϊάμι μια μη τοξική θεραπευτική αγωγή με χάπια, και  την πορεία της υγείας του από εδώ και πέρα στην Ελλάδα θα επιβλέπει ο Παθολόγος κ. Εμμανουήλ Μάνεσης.

 Τέλος περιμένουμε όπως δήλωσε και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Χριστόδουλος, πως στο χρόνο της θεραπείας του υποθέτει ότι οι γιατροί θα καταλήξουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Εμφανίσεις: 78453
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!