Ογκολόγοι παρακολουθούν τον Αρχιεπίσκοπο

ImageΣυνεργάτες του Αρχιεπισκόπου είχαν σήμερα μια συνάντηση με κορυφαίο Ογκολόγο του Μεμόριαλ Τζάκσον,

για να ενημερωθούν ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις από εδώ και πέρα με τον Αρχιεπίσκοπο. 

 

Ο γιατρός τόνισε στους συνεργάτες του Αρχιεπισκόπου κάποιες συγκεκριμένες λεπτομέρειες, όσο αναφορά τα πρώτα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων . 

 

Τους ανέφερε, πως ο Μακαριώτατος ήταν τυχερός στην ατυχία του διότι αν έκανε την μεταμόσχευση ήπατος τα πράγματα θα ήταν χειρότερα,  διότι αργότερα ο οργανισμός του θα απέρριπτε το μόσχευμα λόγω τον πολλαπλών μεταστάσεων στην περιτοναϊκή κοιλότητα και τα πράγματα θα ήταν πολύ άσχημα. 

 

Ο γιατρός βασίζεται στην μέχρι τώρα καλή κλινική εικόνα του Αρχιεπισκόπου, αλλά και στην σωστή λειτουργία των ζωτικών του οργάνων αν εξαιρέσουμε τον καρκίνο. 

 

Τώρα ο Μακαριώτατος πάντως συνεχίζει να επιβάλετε σε αλλεπάλληλες ιατρικές εξετάσεις, για να δουν οι γιατροί του Μεμόριαλ την τελική μορφή της υγείας του Αρχιεπισκόπου.

 

Επίσης ο Μακαριώτατος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό κ. Καραμανλή και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια. 

Εμφανίσεις: 43347
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!