Για τα προβλήματα στο Κόμπανι ενημερώθηκε ο Αρχιεπίσκοπος

18022015 kour 1

Μέλη της Κουρδικής Κοινότητας στην Ελλάδα επισκέφθηκαν το μεσημέρι τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

Ο εκπρόσωπος των Κούρδων της Συρίας στην Ελλάδα κ. Ιμπραήμ Μουσλάν ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για τις δυσκολίες και τα προβλήματα στο Κόμπανι και του παρέδωσε μία επιστολή έκκλησης για Διεθνή βοήθεια στην ανοικοδόμηση και την εξομάλυνση της ζωής στο Καντόνι του Κόμπανι.

Στην επιστολή μεταξύ άλλων αναφέρεται «θα θέλαμε να καλέσουμε όλους όσοι μας συμπαραστάθηκαν κατά την διάρκεια των μαχών, να συνεχίσουν την υποστήριξή τους και την ανοικοδόμηση του Κόμπανι. Καλούμε όλες τις κυβερνήσεις και τους διεθνείς οργανισμούς να βοηθήσουν άμεσα, ώστε να διευκολυνθεί η ανοικοδόμηση του Κόμπανι, στηρίζοντάς μας».

Ο Αρχιεπίσκοπος ενδιαφέρθηκε να μάθει λεπτομέρειες για την κατάσταση στην περιοχή και υποσχέθηκε να φροντίσει, ώστε να παρασχεθεί βοήθεια.

18022015 kour 3

18022015 kour 4

Εμφανίσεις: 19759
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!